0

articol(e)


Vezi cosul
Cosul de cumparaturi este gol!

Testimoniale

Cristina Balasa

S.I.T.e. Instalatii SRL

“Mi-ati facut sarbatorile mai frumoase, in sensul ca, cutiile Marta's Gift au fost prietenele mele cele mai bune :). M-au insotit prin toata casa, in special pe canapea unde am vazut toate filmele posibile, delectandu-ma desigur, cu delicateturile din cutie.Vreau sa va spun ca m-ati surprins foarte placut cu ideea de boabe de cafea glazurate cu ciocolata: o nebunie de parfum in gura. Iar turtele cu visine... pentru mine au fost un vis.

Intreaga echipa S.I.T.e. va felicita pentru lucrurile minunate care ies din mainile voastre! Va confirm faptul ca ati reusit sa ne stimulati toate simturile...si olfactiv si tactil. De gustativ, ce sa mai discutam :) a fost rasfatatul zilei.

Varianta scurta este ca pe noi ne-ati convins si de calitatea produselor voastre, dar si de bunul gust si rafinament de care dati dovada in ceea ce faceti. Am fost impresionati de modul in care ati imbinat si contopit bucataria cu arta si bunul gust. Am apreciat foarte mult si "simplitatea" care da o nota de eleganta si deosebit rafinament. Cam cum spunea Cioran: Daca omul si-ar aminti mereu de fragilitatea lui, ar invata sa fie modest.”

Simona Iosifescu

Electric Navinstal SRL

“Produsele dvs. sunt foarte bune, frumos ambalate si se vede ca puneti suflet in ceea ce faceti.”

Mihai Cristian Pop

General Manager, Bizmart SRL

“Doresc sa va spun ca am primit un cadou dulce de la Laguna Aqua, produs de dumneavoastra! Felicitari pentru produsele extraordinare pe care le faceti! In agentia noastra a fost Revelion, Craciun si Paste deodata. Felicitari!“

Ioana Toma

Syngenta

“Am desfacut cutiile cu cadouri..arata superrrrrrrrrrrrrrrr...Am si degustat fiindca nu ne-am putut abtine.Super dulciuri, cele mai bune, am dat la cineva sa guste care nu stia de unde le-am luat....si imi zice: " sunt din Belgia, nu-i asa?" …nu...sunt din Romania de la Oradea. Suntem tare incantati ca am luat de la voi anul acesta. Multumim mult pentru ajutor si pentru suport.”