0

articol(e)


Vezi cosul
Cosul de cumparaturi este gol!

Intrebari frecvente

 

Cum fac cumparaturi?

Stiind cat de important este timpul dumneavoastra, Marta's Gift a simplificat foarte mult procesul de cumparare. Drept urmare, la noi nu veti fi nevoit(a) sa va inregistrati. Atunci cand v-ati hotarat ce cadou doriti sa cumparati, urmati pasii intocmai:

1. Odata ce ati ales produsul pe care il doriti dintr-o categorie, da-ti un click pe imaginea de prezentare a produsului si veti avea posibilitatea sa vedeti mai multe detalii despre produsul respectiv.

2. Daca v-ati decis, apasati butonul "Adauga in cos", moment in care o mica fereastra se va deschide in partea din dreapta, sus. Veti avea posibilitatea sa intrati in pagina cosului de produse apasand butonul "Vezi cosul" sau sa continuati cumparaturile apasand butonul "Inchide".

3. Apasand "Vezi cosul" se va deschide pagina cosului, unde veti putea vizualiza lista produselor si sa modificati cantitatea dorita sau sa stergeti produse. 
Puteti sa va intoarceti oricand in magazin apasand butonul "Continua cumparaturile".

4. Continuati apasand butonul "Comanda" apoi selectati unul din campurile "Nu sunt membru (Comand fara sa fiu membru)"  sau "Sunt membru". In cazul in care nu sunteti membru, dar doriti sa fiti, dati click pe butonul "Sunt membru" si completati campurile obligatorii pentru acest serviciu.

5. In functie de tipul facturii pe care o doriti, alegeti unul din campurile "Persoana fizica" sau "Persoana Juridica". Completati apoi datele personale sau datele firmei dumneavoastra si adresa de livrare. Dupa completarea campurilor obligatorii, dati click pe butonul "Finalizare comanda".

In urma realizarii comenzii veti primi automat un email care va contine urmatoarele date: numele si codul produselor comandate, modalitatea de plata, timpul de livrare, si dupa caz, factura proforma aferenta comenzii.

-------------------------------------------------------------------------

Cum platesc?

Modalitatile de plata sunt:

1. Ramburs (platiti la livrare).

2. Ordin de plata/ Transfer bancar in contul firmei.

SC Egoodies Gift Factory SRL

Bucuresti, sector 3, Aleea Perisoru nr. 5A

CUI: RO 36524537

J40/12102/2016

Cont: RO57INGB0000999906257355

-------------------------------------------------------------------------

Cum livram?

1. Produsele Marta's Gift vor fi livrate prin curier rapid in toata tara in conditii optime pentru mentinerea calitatii produselor comandate. 
Pentru detalii suplimentare referitoare la costul de transport va rugam sa ne contactati.

2. Programul de preluare si confirmare a comenzilor pe www.martasgift.ro este:
    Luni - Vineri, intervalul orar 9:00-17:00.

3. Datorita faptului ca dorim sa oferim produse de calitate, comanda dumneavoastra va intra in productie si va fi livrata intodeauna a doua zi. Drept urmare, coletul va ajunge la dumneavoastra in 48 de ore. Este singura modalitate prin care putem sa va oferim produse "Proaspete si Delicioase".
* Daca depuneti o comanda joi, aceasta va intra in productie vineri, urmand sa ajunga la destinatar in dimineata zilei de sambata. Daca nu exista posibilitatea ca pachetul sa fie ridicat sambata, atunci comanda va intra in productie urmatoarea saptamana, luni, si va fi livrata marti.
* Daca depuneti o comanda vineri, aceasta va intra in productie urmatoarea saptamana, luni, urmand sa ajunga la destinatar marti.

4. In cazul in care comanda pe care doriti sa o efectuati este mai mare de 500 Ron si adresele de livrare sunt diferite va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0734.163.535 (principal), 0720.950.577, sau scrieti-ne pe adresa de email info@martasgift.ro .

-------------------------------------------------------------------------

Cum pot returna produsul?

Produsul poate fi returnat in termen de 10 zile daca veti respecta urmatoarele:

- Produsul este pastrat in ambalajul in care a fost trimis, exact in aceeasi stare. Nu veti deschide si nu veti deteriora produsul sub nici o forma.

- Produsul se va returna pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport prin care s-a facut expedierea.

- Returnarea banilor se va face prin OP emis pe numele cumparatorului (vom avea nevoie de cont bancar si un cod numeric personal valid). Termenul de returnare a sumelor este de 30 zile din momentul primirii produsului.

Pentru orice nelamurire sau reclamatii nu ezitati sa ne contactati.