0

articol(e)


Vezi cosul
Cosul de cumparaturi este gol!

Informatii Livrare

 

1. Produsele Marta's Gift vor fi livrate prin curier rapid in toata tara, in conditii optime pentru mentinerea calitatii produselor comandate.
Costul transportului porneste de la 17 lei si poate sa difere in functie de numarul de pachete comandate. Pentru orice kilogram suplimentar se percepe o taxa suplimentara de 1 leu. Pentru detalii suplimentare referitoare la costul de transport va rugam sa ne contactati.

2. Programul de preluare si confirmare a comenzilor pe www.martasgift.ro este:
    Luni - Vineri, intervalul orar 9:00 - 17:00

3. Datorita faptului ca dorim sa va oferim produse de calitate, comanda dumneavoastra va intra in productie si va fi livrata intodeauna a doua zi lucratoare. Drept urmare, coletul va ajunge la dumneavoastra in 48 de ore. Este singura modalitate prin care putem sa va oferim produse "Proaspete si Delicioase".
* Daca depuneti o comanda joi, aceasta va intra in productie vineri, urmand sa ajunga la destinatar in dimineata zilei de sambata. Daca nu exista posibilitatea ca pachetul sa fie ridicat sambata, atunci comanda va intra in productie urmatoarea saptamana, luni, si va fi livrata marti.
* Daca depuneti o comanda vineri, aceasta va intra in productie urmatoarea saptamana, luni, urmand sa ajunga la destinatar marti.

4. Pentru orice detalii sau nelamuriri cu privire la comanda dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati folosind una dintre metodele prezente in pagina de Contact.