0

articol(e)


Vezi cosul
Cosul de cumparaturi este gol!

Informatii companie

 

"Darurile unui om ii fac loc si-i deschid intrarea inaintea celor mari."

"Darurile par o piatra scumpa in ochii celor ce le primesc: oriincotro se intorc, izbandesc."

Regele Solomon

Primul gand pe care il avem atunci cand primim un cadou este de a aprecia gestul dragut al persoanei care s-a gandit la noi.
A darui, e unul dintre cele mai intalnite mijloace de a lega relatii puternice, de a aminti cuiva cat e de special, de a aprecia munca unei persoane sau de a multumi unui partener. Dorim ca serviciile si produsele noastre sa exprime perfect mesajul dumneavoastra.


Viziune Marta’s Gift:

Marta’s Gift isi propune sa devina cel mai mare brand national in comercializarea de cadouri de tip “gourmet”.


Misiune Marta’s Gift:

Misiunea noastra este de a crea produse cu un design exclusivist, cu un gust delicios si unicat, adresat atat persoanelor fizice care au intentia de a darui un cadou deosebit celor dragi, cat si persoanelor juridice care vor sa isi arate aprecierea partenerilor sau angajatilor.


Valorile noastre:

  • Creativitate:

Dorim sa exploatam conceptul "handmade" la maxim. De la produsul finit si pana la ambalaj, cream produse de exceptie atat in privinta gustului, cat si a designului. Cu alte cuvinte, vrem sa oferim altfel de produse clientilor nostri.

  • Pasiune:

Colaborand cu noi, cu siguranta veti observa dorinta pe care o avem in a trezi un sentiment placut si special in inimile destinatarilor.

  • Profesionalism:

Am creat un sistem pe care il perfectionam continuu si prin care dorim sa oferim satisfactie maxima tuturor colaboratorilor nostri.

  • Dragoste:

Munca si efortul depus il imbinam cu dragoste si respect pentru dumneavoastra, lucru ce are ca si rezultat un cadou special, plin de sentimente pozitive.